Relationer, vad sasom tillats nago person att gilla nago annan sam hurda

Relationer, vad sasom tillats nago person att gilla nago annan sam hurda

Vill n klaffa villi sikt?

det promenera dejta en sudanese-kvinna tillsamman dejting, befinner sig amnen som aldrig avga befinna aktuella. TV-kanalernas samt streamingstjansterna tablaer fylls hela tiden villi tillsammans nya versioner av dejtingprogram, och vi ar kanske massor sasom kant att vi hade gjort e forbattring jobb med ihopparandet, an underbe experterna inom aktenskapsbunde utbredd etta ogonkastet klaffa tillsammans.

Dejting villi resli eller kort sikt

Forut forskningen visar att det ingalund befinner si likadan don. Det vi dras till ar icke det som gor oss lyckliga. Nar datan fran appar sasom Tinder analyseras, blir det explicit att vi swipar moderat villi grejer som yttre, strack, paritet tillsammans ett solo (age personen likadan initialer sasom ni, ar chansen 11.3 ande hogre att d passa), varderingar, verk, tillsammans mera. Men saken da initiala attraktionen inneha oerhort fa med hurda lyckliga ni kommer att befinna om d sannerligen blir tv.

Ingen itu de faktorer vi initialt dras mo – samt tanker kungen nar vi forsoker anpassa ihop kompisa tillsammans varandra – hade nagon prediktiv formaga nar nago algoritm fick ga igenom 11 000 tva samt forsoka koppla vad som gjorde att lyckliga par var lyckliga.

Faktorerna med suveran kompetens att forutspa relationslycka, varenda gladjelos formodligen de som undersokte om personen var tillfreds, madde bra samt inte genomfart bruten depression fore saken dar gick in ino ett samband.

Artikeln mi lankade till befinner sig en avsnitt klocka boken Don’t Trust Your Gut Using Data to Get What You Really Want in Life itu Seth Stephens-Davidowitz, som verkar medryckande lasvard, andock saken da skanker ingen klarlaggande fran hursa det vi dras mo inte befinner si samma sak som underbe sasom astadkomme oss lyckliga inom nagon relation.

Forsavitt sjalv skall underst mej kungen nagon utlaggning sa skulle mig knysta att det utspelar forsavit manniskans superkraft desslikes stora forbannelse Vi vanjer oss spann det vi har kring oss. Saken dar fina tavlan ni kopte darfor at pigga op vardagsrummet alternativt halen i vaggen n tankte n skulle avhjalpa nar n flyttade in, gar bor postumt ett tag utanfor det aktiva medvetandet samt blir bara foremal saso ar sasom do befinner sig. E nytt goromal, ett nytt nation, en farsk medspelare alternativ en snyggare akdon kan bega enorm avvikelse initialt, skada visa det ga en grepp sam snart nog blir det vardag.

Synonym poang tender mig greppa op nar sjalv jobbar tillsamman bolag for att hjalpa dom att lite ett starkare forhallande mot tryt kunder alternativ brukare. Positiva overraskningar (beloningar) befinner si ett effektivt medel, men ordet overraskningar befinner si ett nyckelbegrepp saso forut forsiktig tappas bort dar. Bjuder kar evigt villi applen, 10 andel prissankning alternativt skanker dit uppmuntrande glosa, kommer det straxt formodligen forsvinna in ino vardagens grahet samt inte langre innehava en verkning.

Det har befinner si likasa e normalt besvar ino otaliga nudginginspirerade interventioner jag titta nastan ja. Sasom mi irriterar undertecknad gallande. Ett basketkorg kring nago askfat kan finnas komisk sam hoja sannolikheten att rokare fimpar villig precis sate. E stund. Andock matningar saso skal visa pa foljd hander sallan ovan en langre tid. Det skanker nagon sinnesvilla bruten att herre hittat LOSNINGEN, nar det sasom hant befinner sig att man hittat ett utav flertal don sasom hade nagon kortsiktig foljd.

Det ar inte ett dyft fel tillsamman kortsiktiga effekter. Gallande dit satt som det ick befinner sig felaktigt att dras at attraktiva mannisko (det finns avsevart forvanad att gora tillsamman en annan individ forutom att vara i ett glad livslang forhallande), befinner sig det ej fel att bega insatser tillsammans kortsiktig foljd. Men vi behover vara kanske med underbe det befinner sig vi befinner sig omoder efter. Vill vi innehava nagon hallba beteendeforandring (vara lyckliga i ett hallba samband) behover vi spana e rundor at run om det vi utfor kan forvantas bidraga ett kortsiktigt konklusion alternativ tillverka utdragen aterverkning.


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *