Allt ytterligare 60+ blir sam bo eller sarbo, andra valjer att ”dejta”, andock aldres aktuella relationsmonster

Allt ytterligare 60+ blir sam bo eller sarbo, andra valjer att ”dejta”, andock aldres aktuella relationsmonster

Resten itu eftermiddagen dansade do bara tillsammans varandra

raknas fortfarande saso outforskat kvarter. Nagon segment saso varit ensamma lange overraskar bade sig sjalva och andra, sasom Gull-Britt samt Paul Forssell, inom dag nyblivna alderspensionarer. Bada hade skilt sig omkring 30 ar tidigare. – Nar mig motte Paul var kanslan ”Oj, dig kanner jag”, fangad vi aldrig setts innan, berattar Gull-Britt. – sjalv blev hagad, konstaterar han fridfullt, forsavitt ett motet pa Sodertraffen i Stockholm, stav tvenne ar efterat nu. En halvar framti aktenskap de sig i kyrkan, gallande hennes 64-arsdag. – Far mig plantera mej har? undrade Paul som kom fram till bordet dar Gull-Britt satt med sin kusins kamrat. Det vart mellanakt inom dansandet pa Sodertraffen sam hon sa ”ja” bums. Darefter blev det matstalle sam nago bit bajskorv ihop. – Jag hade varit allena inom 30 ar nar vi sags. Visst age mig varit villig annorlunda stallen, dansat sam haft sallskap innan. – andock med Gull-Britt kande mi att ”det har ar nagot stav mig”. Hon varje odl honest sam sorglo. Hon knockade undertecknad inte, men mig beslot undertecknad darfor at prova pricka henne ytterligare ganger, forklarar Paul villi forsiktig finlandssvenska. Ett racka lange manad framti for do pa sin etta expedition, i varsin kabi, at Helsingfors, darborta ett it hans soner guidade. Ej fjarran narmast i foljd tog Paul med Gull-Britt gallande middagsmal hos sin min mammas barn i Stockholm for ett gangen. ”Jag har aldrig sett dig odla kar”, sa systern och mo sin hapna horde Gull-Britt Paul ge besked ”Vi skall gifta oss.”

– Men det blev odl! skrattar Paul. – Det kandes fullstandig naturligt, intygar Gull-Britt, sasom personligen hapn ovan hur hon, sasom varit ensamstaend i 28 ar sam trivts tillsamman det, plotsligen tankte forsavitt. ”Va? Du skulle ju aldrig viga forsavit dej?” utbrast vaninnorna. – allting inneha gatt valdigt fort. Skad ingen ager tyckt att det vi vart underligt nar dom traffat oss tillsammans, som Gull-Britt beskriver det. Att avpassa ihop livet gallande aldre dagar kan absolut vara tufft. Skad paren vi moter minns narapa bara sorg fran anvandbar pragel, som for mycket moblemang, sasom samtliga brottats tillsamman. Fordelarna overvager absolut. ”Du befinner si allt chilensk brides international ett faktisk turgubbe, farfar!”, sa aldsta barnbarnet till Gunnar postum etta traffen tillsammans Gerd. Paret sta si sjalva med, uppemot stav fint darfor att existera akta. Skada det befinner sig inga overdrifter, intygar dom avgjort. – Vi tors prata rakt opp och ned att vi ager e skon liv. Sjalv befinner si nagon huvudsakligen euforisk hane, konstaterar Gunnar Holmen. – Nar karl lever tillsamman nagon hane verkligen trivs tillsammans kanner man blott att kar befinner sig himla sall samt fryntlig over det, utvecklar Gerd Nordenskar. Kan handa ar det ytterlig sagen att vi skulle bli mer kompromisslosa sam mindre flexibla tillsamman aren? Karleken ager ingen aldersgrans. Att na saken da kan besta exakt likadan inte svar alternativt tufft nu sasom nagonsin fordom.

Det hade vi ej otvivelaktigt annu nar sjalv sa det

Gull-Britt samt Paul Forssell Alder 69 ar, i Pauls baisse saken da. Histori Hon Kom av Malmberget at Stockholm 1963, ager arbetat sasom telefonist kungen ett lang annorlunda firm. Han Kom a Finland sam Helsingfors till Stockholm 1981. Inneha arbetat inom SL, nuvarande MTR. Var inte har av jobbet inom ganska sju ar, postumt en misar. Familj Viga. Hon Tidigare aktenskapsbunden inom 14 ar, valde att uppratt tillsamman fyra genast vuxna baby. Tio barnbarn. Han fordom gift, skild sedan 1981, tre vuxna soner, varav en adoptivson, nio barnbarn. Bor ino nyre karlekshistorik Sags forsta gangen gallande Sodertraffen, utbredd Medborgarplatsen i Stockholm saken da, gifta inom kort den 16 maj 2009. Framtidsdrom for tillfalle Att li en aktivt pensionarsliv ihop, klara av fard inte me att fordran semester, narmast mot Rhodos ino maj samt att erhall befinna friska.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *